Slide background
Slide background
Slide background

Wat hebben ze het mooi gebouwd, ons pand! Wij bevelen onze bouwpartners dan ook van harte aan!

Het is niet niks om een huis te bouwen, laat staan zo’n grote als dat van ons.

We zijn enorm blij en tevreden met de bedrijven en mensen die ons terzijde hebben staan (en nog staan) bij het realiseren en onderhouden van onze nieuwe droom na de nachtmerrie van het afbranden van onze woonboerderij.

Bouwbedrijf Van Dinther – Schaijk

Logo Bouwbedrijf Van Dinther

Onze geweldige aannemer, ook gespecialiseerd in restauratie van monumentale panden.

Bouwbedrijf Van Dinther is van begin af aan betrokken bij de herbouw. Direct na de brand hebben zij ons bijgestaan met de waardebepaling van de herbouw (zij zijn o.a. gespecialiseerd in monumenten bouw en renovatie). Toen wij uiteindelijk groen licht kregen van de verzekering werden zij onze hoofdaannemer. Grote dank aan Dré van Dinther die in ons project bleef geloven toen we als gevolg van bureaucratische fouten enorme vertraging opliepen.

Kantoor Princen – Ravenstein

Kantoor PrincenKantoor Princen heeft zich helemaal suf getekend voor ons! Wij zijn erg onder de indruk van deze ervaren en gepassioneerde architecten! Als je ooit iets moois wilt laten ontwerpen, moet je bij hun zijn.

Schrijvers Elektrotechniek – Oss

schrijvers-kleinWij zijn blij met de flexibiliteit die ook deze leverancier heeft getoond, want wij wilden wel een paar buitengewone dingen hoor!

Installatiebedrijf Peter Megens – Oss

Logo Peter MegensWij zijn blij met de flexibiliteit die ook deze leverancier heeft getoond, want wij wilden wel een paar buitengewone dingen hoor!

Manders Keukens – Schaijk

Manders Keukens SchaijkBij Manders wordt je uitstekend voorgelicht en je krijgt ook een mooie 3D tekening erbij. Wij hebben in alle rust onze keuken kunnen uitzoeken en ook nog eens een hoop geleerd over combi-steamers.

Anne-Mieke.nl

anne-mieke-nl-80pxAnne-Mieke Bovelett (meisjesnaam: Ring, snap je het nu?) verzorgt de presentatie en de PR. Je zult haar vaak tegenkomen in Overlangel. “Ik kan niet wachten tot we open gaan, het wordt zo geweldig mooi!” Aldus Anne-Mieke.

De Bresser – Schilderwerken

De Bresser schilderwerkenDe Bresser heeft op de Maasdijk vele witte en lichtgrijze meters gemaakt. Alles hebben ze voor ons geschilderd!

© Copyright 2014 - 2017 Maasdijk4 - VOF