Kamer(s) reserveren

reserveren

Het heeft onze voorkeur als u ons een mail stuurt om te reserveren. Dat kan door hier te klikken. Bellen kan ook, op 06 – 50 69 67 68. Krijgt u geen gehoor, dan verzoeken wij u om alsnog even te mailen of een SMS / Whatsapp te sturen.

Voorwaarden en huisregels

reserveren & verblijfsduur

De minimum verblijfsduur in onze B&B is 2 opeenvolgende nachten, maximum is 5 opeenvolgende nachten. U kunt reserveren middels het formulier op deze site, maar even bellen op 06 – 50 69 67 68 of mailen mag ook. Een reservering is definitief wanneer de betaling middels de betaallink die u in onze bevestigingsmail ontvangt, heeft voldaan.

inchecken / uitchecken

U kunt inchecken tussen 16:00 en 17:00 uur. Eerder of later inchecken kan, maar wel in goed overleg. Uitchecken uiterlijk om 10:30 ’s morgens.

Ontbijt

Onze kamerprijzen zijn exclusief toeristenbelasting en exclusief ontbijt. De ervaring heeft geleerd dat sommige mensen geen ontbijt wensen te nuttigen. Om discussie te vermijden wordt het ontbijt daarom separaat gerekend. Ontbijt kost € 7,50 per persoon, per dag. Heeft u voor het ontbijt bijzondere wensen i.v.m. een voedselallergie of voedingsintolerantie? Als u het ons bij de reservering laat weten, houden wij daar met liefde rekening mee. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8:00 en 9:00 uur. In overleg is het mogelijk eerder of later te ontbijten.

Meegebrachte etenswaren

Wij vallen er niet over als u zelf kleine etenswaren meebrengt, u bent vrij deze in de lounge te gebruiken. Wel willen wij u er met klem op wijzen dat het om hygiënische redenen NIET is toegestaan om etenswaren te nuttigen op de kamer!

Huisdieren

Het is slechts bij zeer hoge uitzondering toegestaan om huisdieren mee te brengen. Als u een huisdier mee wilt nemen, verzoeken wij u vriendelijk om hierover contact met ons op te nemen om te overleggen.