Slide background

De historie in het kort

We zouden hier lange en meeslepende verhalen, belevenissen en anekdotes kunnen opschrijven. Verhalen  over de zomerse bloemengeuren die het huis omringden toen het door Joanika & Børge Ring in 1988 werd gekocht. Anekdotes over muziekavonden (meestal jazz), verhalen over de feestavonden, de retraiteweken met Joanika, de tuinfeesten… Maar dat was allemaal in de oude woonboerderij. En die brandde op 1 februari 2012 tot de grond toe af.

September 2013 – de herbouw eindelijk gestart!

Elk einde is de inleiding van een nieuw begin. Het pand dat wordt herbouwd lijkt aan de buitenkant in grote lijnen op het pand dat er was, maar van binnen wordt het totaal anders. We proberen niet om de oude sfeer opnieuw te creëren. De oude boerderij was van binnen vrij donker. Het nieuwe pand wordt licht, sereen, krijgt 3 prachtige gastenkamers met badkamer “en suite”, een open keuken waar het een feest is om met z’n allen in te koken, een prachtige workshop ruimte en nog veel meer!

2015

Onze deuren zijn geopend! Wie op zoek is naar een fijne plek om te overnachten, of het nou alleen is of met een groep, is bij ons aan het juiste adres.

De boerderij toen

Twitterfacebook

© Copyright 2014 - 2017 Maasdijk4 - VOF