Het dak is bijna klaar aan de kant van de Maasdijk. Binnen is een begin gemaakt met het isoleren van de wanden.

Alle betrokkenen zijn zo lief dat ze zich laten fotograferen. Waarschijnlijk is het wat onwennig. Maar ik ben geen kritische moeder hoor, die al haar kinderen in de gaten houdt. Ik deel de vreugde en waardering die ik voor de prestaties van handwerkers voel, graag met de wereld, ik ben er zelf namelijk ook een. Als ik als beeldhouwer 600 uur heb staan hakken en 400 honderd uur heb staan polijsten aan een granieten beeld, kunnen mensen behoorlijk negatief reageren als ze antwoord krijgen op de bekende vraag: Wwat kost dat beeld?”. “Nou dat is wel duur zeg , ik kan het elders wel goedkoper krijgen!”. Nou ja… onwetendheid kan nu eenmaal niet bestreden worden van buitenaf.
– Joanika